Vins Ciurana

Vaya al Contenido

Menu Principal

WEISS DAMM

Pagines de productes

la cervesa “blanca” elaborada segons el mètode alemany

Damm completa la seva gamma d’especialitats amb Weiss Damm, elaborada segons la recepta alemanya original dels mestres cervesers de Baviera del s.XVI, Weiss Damm es caracteritza per incloure el blat en la seva elaboració, que li confereix un cos intens i un gust ple de matisos afruitats i fons especiats; a més d’un aspecte tèrbol i blanquinós.

Amb el llançament de Weiss Damm, la companyia aporta al mercat una cervesa de blat, molt consumida a la zona central d’Europa i amb un gran creixement a la resta del món.

L’origen de l’estil Weissbier (cervesa blanca)
Aquest estil de cervesa elaborada a base de blat va néixer de la mà dels mestres cervesers de Baviera al segle XVI. En aquest tipus de cervesa, el llevat no és filtrat (heffe-weissbier), cosa que confereix una aparença tèrbola i de color groc pàl•lid, que és la raó per la qual la cervesa va ser batejada popularment amb el nom de Wiessbier, cervesa blanca.

Weiss Damm recupera la recepta original de les cerveses de blat alemanyes per elaborar una autèntica Weissbier, amb totes les seves característiques úniques i excepcionals.

Nota de tast
Weiss Damm és una cervesa tèrbola de color groc pàl•lid, d’escuma cremosa, densa i molt persistent, amb 5,0% Vol. De cos intens, amb un gust ple de matisos afruitats, com de plàtan, préssec de vinya madur i pell de taronja. En el seu fons especiat ressalta el clau. Al degustar-la, es mostra carbònica, delicada i subtil. El gust del blat maltejat es combina al paladar amb una lleu acidesa molt refrescant. Weiss Damm és una cervesa que convida a gaudir dels seus intensos aromes i a degustar-la lentament per apreciar tota la seva complexitat.

Es recomana servir-la a 7ºC, en un got llarg, per mantenir durant més temps les perles d’àcid carbònic que s’escapen i per accentuar la sensació de frescor i el seu gust guspirejant.

Format
Seguint les preferències dels consumidors (font: Estudio Millward Brown 2009), Weiss Damm es presenta al mercat en format d’ampolla de 33cls, distanciant-se del format habitual de les cerveses de blat d’importació que es venen a Espanya (50cls). Segons un estudi realitzat a consumidors de cervesa de blat, un 44% preferirien consumir la cervesa en ampolles de 33cls, mentre que sols un 19% es decanta pels 50cls.


ENRRERE

Regreso al contenido | Regreso al menu principal